Notícies

L'alumne Miguel Angel Sanchez Valls, de l'IES Federica Montseny de Burjassot (Valencia), ha sigut convidat per l'Agència Nacional Erasmus per a participar amb una ponència sobre la seua experiència en el Programa Erasmus, en les Jornades de mobilitat d'educació superior entre països del programa CA103 , celebrades durant els dies 26 i 27 d'octubre Santander

Dentro del Programa ERASMUS +, alumnos de los ciclos formativos de las familias de Mantenimiento Industrial y Sanidad del IES Federica Montseny de Burjassot, han completado su formación académica con la realización de prácticas formativas en el extranjero, concretamente en la ciudad de Montagnana (Italia), en diferentes empresas.

Estos alumnos pertenecen a los ciclos superiores de Mecatrónica Industrial y de Dietética y al ciclo medio de Mantenimiento Electromecánico.

Estancias Erasmus 2017 1Estancias Erasmus 2017 2Estancias Erasmus 2017 3Estancias Erasmus 2017 4

thumbupDes del centre volem agrair a tots els pares i les mares, així com a l'alumnat i al professorat de l'IES que participen en el projecte de Xarxa Llibres, per la seua col·laboració i implicació responsable en el procés de gestió dels llibres i impresos. Gràcies al vostre compromís, la tasca s'ha dut a terme d'una manera àgil i fluida.

Recordeu que a principi de Setembre es lliuraran els llibres del curs 2017-18.

MoltesGracies

Erasmus FinlandEl cefire de València crea xarxes de treball entre escoles europees.

L'alcalde de Burjassot, Rafael García, reconeix en un acte a l'Ajuntament, l'excel·lència de l'alumna Aída Ramos de l'IES Federica Montseny.

periodic logo

Visita del CEIP Fernando de los Ríos a l'IES Federica Montseny